Daniel Miletics 1.maj tal

Daniel Miletic, ordförande i Vänsterpartiet i Emmaboda kommun

I dag är en dag av alla andra där vi måste hålla i hop.Vi håller i hop för rättvisa, jämlikhet och arbete. Vi håller i hop för den internationella solidariteten, vi håller ihop mot klassförtryck och patriarkala maktstrukturer. 

På första maj demonsterar vi för världens bästa välfärd utan vinstintressen. En välfärd som omfattar alla människor i vårt land, som var och en bidrar till  efter förmåga  och där var och en för stöd och hjälp efter behov. Ett rättvist samhälle är bättre för alla.

Vi håller ihop mot högerregeringens orättvisa, cyniska, antifackliga och känslokalla politik för ökande klass och könsklyftor. Arbetare har länge men väl byggt upp den gemensamma välfärden, som numera raseras i rask takt av högerns politik. Då finns det bara en sak att göra. Byt regering och byt politik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Emmaboda inte till salu
Emmaboda inte till salu
Facebook Likes
en välfärd att lita på
en välfärd att lita på
vänsterpartiet
vänsterpartiet
För en välfärd utan vinstintresse
För en välfärd utan vinstintresse
1 maj märke 2014
1 maj märke 2014
Demokratipriset 2014
Demokratipriset 2014
Välfärd för alla
Välfärd för alla
Kalendarium
maj 2012
M T O T F L S
« apr   jun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
bli_medlem
bli_medlem

Ge oss tummen upp och bli vår vän på Facebook
Genom att gilla oss på Facebook får du alltid information om vad som händer och de aktuella frågor som vi driver.